FC Barcelona Drakt


 • Billige Fotballdrakter
  trakk seg fra internasjonal fotball


  Champions League tre ganger med


  Manchester United Drakt, FC Barcelona Drakt  ronaldo kan ha tenkt på sin fotballdrakter butikk spilleren til venstre

  Messi, som også har vunnet Champions League tre ganger med Barcelona, ​​har slitt med å gjenta klubbens suksesser med Argentina, og 29-åringen kunngjorde nylig at han trakk seg fra internasjonal fotball etter en mislykket Copa America-kampanje.
  Ronaldo kan ha tenkt på sin egen fremtid i Portugal og forble uoppfylt på samme måte hvis Frankrike hadde vunnet Euro 2016 - nå har han utbedret det på en kveld med drama på og utenfor banen.

  Euro 2016 kan ha endt på en usannsynlig måte - et mål fra en Swansea -flopp som ga Portugal pokalen mot favorittene Frankrike - men da det kom til laget ditt i turneringen var det få overraskelser.
  En gammeldags 4-4-2 var den foretrukne formasjonen-55% av dere gikk den veien-og laget ble dominert av spillere fra Frankrike og semifinalistene Wales.
  Frankrikes kaptein Hugo Lloris ble plukket ut av 32% av leserne - 32 720 - til å starte i mål for dette laget.
  FC barcelona drakt Lloris, 29, slapp inn bare fem mål på sine syv opptredener på EM 2016; holde tre rene ark i prosessen.
  Italia-legenden Gianluigi Buffon var den nest mest plukkede keeperen, med Tyskland-keeper Manuel Neuer valgt av bare 480 færre mennesker.
  Nord -Irlands Michael McGovern - enestående mot Tyskland - ble plukket av i underkant av 10 000 mennesker.
  jalkapallo pelipaidat Over 80 000 av dere - eller 79% - ønsket en back fire i en eller annen form, men problemet kom med å velge en høyreback.
  Euro 2016 var tydeligvis ikke en turnering med fremragende backer, og derfor ble den tyske forsvarsspilleren Jerome Boateng - som spilte gjennom hele konkurransen som midtstopper - faktisk valgt til å spille på høyre side av flere enn noen andre.
  Boateng ble også tungt plukket til å starte i midten - han var den mest utvalgte forsvareren totalt.
  Den italienske midtstopperen Leonardo Bonucci var det nest mest populære valget som spilte på høyreback, mens den mest populære spesialisten var Wales 'Chris Gunter.
  Imidlertid ble Gunter bare valgt av drøyt 10 000 brukere - han var den tiende mest populære forsvarsspilleren totalt.
  Italias forsvarer Giorgio Chiellini er den uheldige mannen som går glipp av en plass i laget. Chiellini var det fjerde mest populære valget i forsvar-og den niende mest plukkede spilleren i noen posisjon-men han er reserve midtstopper bak Bonucci og Ashley Williams, med den tyske venstrebacken Jonas Hector som lett den mest utvalgte spilleren til venstre .

  manchester united drakt

  manchester united drakt