Juventus Drakt • rapport tidligere denne uken antydet


  Inter Milanos marsj til Serie A


  Juventus Drakt, Real Madrid Drakt Barn  barca er nær ved å fotballdrakter til barn den spanske landskampen

  Alaba, 28, er uten kontrakt i juni og fortalte Bayern München tidligere denne sesongen at han hadde til hensikt å avslutte sin 13-årige tilknytning til klubben.
  Barca er nær ved å fullføre et trekk for Manchester Citys Eric Garcia, hvis avtale også utløper i sommer, men trener Ronald Koeman ville også ha støttet ankomsten av en mer erfaren forsvarer som Alaba for å lette presset på Gerard Pique.
  Men Young har vist seg å være en viktig skikkelse i Inter Milanos marsj til Serie A -tittelen denne sesongen, og Daily Mirror rapporterer at Nerazzurri er klare til å tilby ham en ny avtale.
  35-åringen må kanskje bestemme seg for om han vil bo på San Siro eller gå tilbake til guttedagsklubben.
  juventus drakt En rapport tidligere denne uken antydet at agenten hans, Josep Maria Orobitg, ikke ble imponert over Barcas tilbud om å forlenge den spanske internasjonale betingelsene med bare ett år til 2023.
  real madrid drakt barn Og nå hevder AS at Roberto kunne betale prisen for sin allsidighet. Ilaix Moriba har gått foran ham i hakkeordenen for en midtbaneposisjon, og den potensielle ankomsten til Real Betis 'Emerson kan bety at han også er uønsket på høyreback.
  Barca beholder en opsjon på å signere Emerson for 9 millioner euro i sommer som en del av avtalen som brakte brasilianeren til Europa i 2019. Han ville sørge for konkurranse for Sergino Dest, men kan også spille som en del av en back tre.
  Gosens, 26, er en fullstendig tysk internasjonal og vil tilføre tiltrengt dybde til Leicester-troppen.
  kroatien trikot kaufen Et gebyr på € 25 millioner er nedlagt, selv om det angivelig kan komme konkurranse fra Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Juventus og Manchester City.
  Messis kontrakt løper ut på slutten av sesongen, og en rekke eliteklubber venter på å se om han bestemmer seg for å bli på Camp Nou.
  Saul, 26, har mistet sin status som automatisk førstevalg for trener Diego Simeone denne sesongen, med midtbanealternativene Marcos Llorente og Thomas Lemar som tar mer fremtredende roller i laget.
  Kilder nær spilleren sa til ESPN at de 'fortsatt diskuterer' planer for denne sommeren, etter rapporter i Spania om at Atletico ville vurdere et salg. Sauls kontrakt løper til 2026 etter å ha signert en langsiktig forlengelse i 2017, da han så ut til å bli en av Atleticos viktigste spillere.
  Villarreal vil også signere Real Betis -forsvarer Aissa Mandi på en gratis overføring når kontrakten hans utløper. Klubben planlegger for fremtiden etter å ha blitt kjent med interessen fra Manchester United og Real Madrid i midtstopperen Pau Torres, som rapportert tidligere i dag, selv om de ennå ikke har mottatt et formelt tilbud for den spanske landskampen.

  manchester united drakt

  liverpool drakter