Dortmund Tröja


 • billiga fotbollströjor
  pengar och har inget intresse


  Martinez visade sig vara en nyckelspelare under Antonio Conte


  Dortmund Tröja, Liverpool Tröja  med lukaku som bidrar med 24 fotbollströjor tradera medan han var i fulham

  Martinez visade sig vara en nyckelspelare under Antonio Conte förra säsongen och gjorde imponerande 17 ligamål och 10 assist när Inter stormade till Serie A -titeln.
  Med Lukaku som bidrar med 24 ligamål skulle förlusten av båda forwards vara ett för stort handikapp om Inter vill dominera Serie A igen.
  dortmund tröja Arsenal skulle därför behöva vända sin uppmärksamhet någon annanstans. Så vem kunde de rikta in sig istället? Express Sport tar en titt.
  Evertons Dominic Calvert-Lewin har blivit en toppklass i Premier League de senaste säsongerna och noterade 16 gånger på 33 matcher senast.
  liverpool tröja Han har gjort fyra mål på 11 matcher i England och var en del av Gareth Southgates Three Lions -trupp för sommarens euro.
  Calvert-Lewin skulle utan tvekan älska en flytt med stora pengar till Emirates Stadium, men Everton saknar inte pengar och har inget intresse av att sälja 24-åringen om inte ett erbjudande kommer in som är för bra för att tacka nej.
  Dusan Vlahovic tippas vara en av de största stjärnorna i europeisk fotboll och har kopplats till en flytt till Liverpool i sommar.
  køb fodboldtrøjer Fiorentina-anfallaren nådde rubrikerna förra månaden när han gjorde otroliga sju mål för sin klubb i deras försäsongsvänskap mot fjärdeklädseln Polisportiva C4 Foligno.
  Vlahovic introducerades som ersättare för den andra perioden och visade sina talanger genom att göra mål efter mål då Fiorentina så småningom vann matchen med 11-0.
  Serbien har redan sju landskamper för sitt land vid 21 års ålder och gjorde 21 mål på 37 serier i A -matcher förra terminen.
  Andrea Belotti gjorde 13 ligamål för Torino förra säsongen - inte dåligt när man tänker på att han spelade för ett lag som slutade 17: a i Serie A.
  25-åringen tillbringade andra halvan av förra säsongen på lån hos Atletico Madrid, även om han kämpade för speltid efter att ha blivit utesluten med coronavirus.
  Dembele har varit en vanlig målskytt i Ligue 1 under åren efter en framgångsrik period i Skottland med Celtic tidigare i karriären.
  Han har erfarenhet av Champions League och spelade två Premier League -matcher under säsongen 2013/14 medan han var i Fulham.

  fotbollströjor barn