nike air max 720 herr grå

  • Individuellt är komponenterna som utgör sneakern inte nya för Swoosh:s lista, men deras kombination är det. Blandade material i ovandelen spelar stödroller till de fylliga krockkuddarna på profilerna; den juvelliknande detaljen på plösen driver ytterligare fram designen in i framtiden. Miami-lämpliga toner tar över mycket av parets övre halva, men en neongrön animerar nike air max 720 herr grå-påminner om dämpning under fötterna. Resterande verktyg njuter av vita nyanser, med slitbanan som har en halvgenomskinlig finish.

    Även om Nike ännu inte har gjort något officiellt tillkännagivande i frågan, är 1982 verkligen den stora 40-årsdagen för nike air force 1 dam färg. Designad av Bruce Kilgore, denna basketsko har sedan dess blivit den ultimata avslappnade livsstilsskon och skapat sin egen division inom Nike Sportswear när verksamheten kring AF1 har vuxit enormt. Jubileumsfirande är ganska viktiga för AF1 på grund av dess inflytande och kvarvarande faktor i sneakerspelet; 2007 visade AF XXV-kampanjen en helt moderniserad version av flygvapnets sko för basket,

    En del av en större kollektion nike blazer mid '77 herr som till synes talar om kärlekens elände, det nyligen uppkomna paret ägnar sig åt ett mestadels ""Segel"" colorway över sin canvas och mocka ovandel. ""Mountain White"" och gråaktiga toner kommer in i mixen kring förstärkande överlägg och det rutiga tyget vid hälen, men de gör lite för att övervinna den titulära färgen. Ändå spelar även den benvita ensemblen en sekundär roll till voodoo-dockan som ingår i Nike Blazer, som kan fästas via de två knapparna på sidokragen.

    Trots att snkrsvalue.com inte blev den ""eftertraktade-av-sneakerheads""-silhuetten som man ursprungligen förutsåg, har det skapat ett respektabelt segment av marknaden bland tillfälliga konsumenter . Med nästan två år på marknaden har ""Trash Transformed""-designen nyligen fått ett uppdaterat utseende, som nu har dykt upp i rent ""White"" och ""Sail"".

    Image